|
|
|
Temat miesiąca:
Stopy obuwie, pielęgnacja stóp, wrastanie paznokci ...
|
Poprzednie tematy miesiąca: Paznokcie, Rozwód, Makijaż, Piersi, Masaż, Moja firma, Wakacje, Wielkanoc, Luksus, Nastolatki, Antykoncepcja, Ślub, Dieta, Miłość, Witaminy, Grypa,
Przeziębienie, Dziecko, Opalanie, Fitness, Włosy, Alergia, Pielęgnacja ciała, Cellulit
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
kajdaaa Super obcasik

Wiek: 25 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 1696 Skąd: Poznań / UK
|
Wysłany: Sro Lut 06, 2008 4:33 pm Temat postu: |
|
|
Doda dokładnie wie jak ma ciągnąć za sznureczki do kariery i przede wszystkim umie to wykorzystać. Swoją głupotą pokazuje swoją osobowość. Sprzedając swoje życie prywatne za pieniądze i sama obok siebie robi dużo szumu. Co do piosenek to lubię posłuchać wybrane kawałki. _________________
http://world2.monstersgame.pl/?ac=vid&vid=35076903 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
rusalka Szpileczka

|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 8:59 pm Temat postu: |
|
|
| za tydzien doda bedzie w programie babiniec zobaczymy co powie "madrego" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
asiav01 Klapeczka

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angies Klapeczka

Wiek: 23 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 29 Skąd: z miasta grzechów....
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 2:06 am Temat postu: |
|
|
Każdy lubi to co lubi... ona jest taka i niech sobie jest... ważne że jest sobą przynajmniej tak mówi... stać ją na to czy na tamto.. i świetnie ja się z tego cieszę niech jej się udaje...
Fakt faktem kasa i sława wiele w człowieku zmienia to jest racja...
ale co zrobić...
Osobiście nic do niej nie mam... wprowadziła coś innego do tego wszystkiego.. bardziej rozsławiła polskie gwiazdy.. _________________ ,,Wszystko co się wkoło kręci zawsze wraca" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
krlnk Szpileczka

|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 10:42 am Temat postu: |
|
|
a mi sie podoba jak sie ubiera jaką robi muzykę. Wg mnie jest szalenie inteligenta bo jakby nie była to czy zarabiałaby tyle siedząc i pierdząc w stołek w takim młodym wieku???
a to ze robi w okoł siebie szum to tylko dlatego ze na tym zarabia
z resztą nie ma co sie wypowiadać odnośnie osoby bo tak naprawde nikt jej osobiście nei zna. więc dyskusje na temat jej inteligencji czy osobowości są mocno naciągane bo to jaka jest w mediach i na scenie zapewne nie odzwierciedla tego jaka jest naprawde
a co do muzyki to chociaż jedna osoba która naprawde potrafi śpiewać i nie potrzeba jej sztabu profesjonalistów tylko mic  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Angies Klapeczka

Wiek: 23 Dołączył: 19 Lut 2008 Posty: 29 Skąd: z miasta grzechów....
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 7:23 am Temat postu: |
|
|
| krlnk napisał: |
a co do muzyki to chociaż jedna osoba która naprawde potrafi śpiewać i nie potrzeba jej sztabu profesjonalistów tylko mic  |
Tu się zgadzam śpiewać to potrafi jako jedyna chyba z tego młodego pokolenia... nie będę tutaj nawet poruszać Edyty Bartosiewicz, bo to klasyka... ale Doda umie śpiewać...
Doda jest wredną suką... ale oczywiście w cudzysłowiu czyli osobą co nie da sobie na głowę wejść i balansuje na takiej krawędzi pomiędzy samozachwytem a normalnością... także należy ją w sumie podziwiać, ze nie splasticzała do końca.. !!!
Bo to można raz dwa zrobić.. głupiutkim przykładem jest film ,,wredne dziewczyny" _________________ ,,Wszystko co się wkoło kręci zawsze wraca" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Katie Obcasik

|
Wysłany: Wto Lip 22, 2008 12:16 pm Temat postu: |
|
|
Aaaaaa, Doda to totalne dno jest  _________________ www.lekko.o2.pl |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dziewucha Bucik

|
Wysłany: Pon Paź 13, 2008 11:29 am Temat postu: |
|
|
no ja osobiście nie przepadam za Dodą ale w sumie to nie znam jej za bardzo
pamiętam, jak ze dwa lata mój syn (miał wtedy 6 lat) wracając ze szkoły zapytał czy kupię mu płytę Dody to zdębiałam i zaśpiewał mi kawałek piosenki "uśmiechnij się i nie martw się" to odpadłam do końca, nie znam twórczości Dody ale rym iście częstochowski,
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Assha Super obcasik

|
Wysłany: Nie Paź 26, 2008 3:30 pm Temat postu: |
|
|
z tego co wiem Doda jest b. inteligentna, ale po prostu kreuje sie na głupią. Tak samo jak wojewodzki.
Niektóre jej wypowiedzi, mimo ze wulgarne- sa sensowne. Kobieta w głowie COS ma, ale nie chce tego po prostu wykorzystywac.
A jej muzyka? Od czasu do czasu- gdzieś. Ale sama sobie na laptopa nie ściągam  _________________ "Trzeba od każdego wymagać tego, co on może wykonać - podjął Król. - Autorytet polega przede wszystkim na rozsądku." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
bobitka
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 10:33 pm Temat postu: |
|
|
| Doda to najgłupsza blondynka o jakiej słyszałam, a to jej IQ całe to ściema i tyle. A co do jej "twórczości" to ona nawet głosu nie ma aż tak fajnego, żeby jej słuchać |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Assha Super obcasik

|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 11:55 pm Temat postu: |
|
|
IQ Dody to wcale nie taka ściema. Kobieta głupia nie jest, naprawdę. _________________ "Trzeba od każdego wymagać tego, co on może wykonać - podjął Król. - Autorytet polega przede wszystkim na rozsądku." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
parvati Super obcasik

|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 10:02 am Temat postu: |
|
|
czy doda jest inteligentna? nie wiem i nie zamierzam w to wnikac.
inteligencja jest bowiem wrodzona i sama nie wystarczy, zeby cos soba reprezentowac.
doda jest wyjatkowo malo oczytana, niewyksztalcona. uzywa "trudnych" wyrazow w niewlasciwych kontekstach, ma problemy ze spojnikami, skladnia, leksyka.
dla mnie jest po prostu glupawa panienka.
zaraz uslysze, ze wyksztalcenie to nie wszystko i ze ludzie bez wyksztalcenia nie sa gorsi.
owszem. nie sa. ale jesli wypowiadaja sie publicznie na poziomie tak zenujacym jak doda, to mi osobiscie scyzoryk sie w kieszeni otwiera.
doda jest po prostu rozowa, tepawa blondynka. w glowie...ma rozowa wate. _________________ a jest nas juz prawie troje:))))) |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dreamgirl
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 2:38 pm Temat postu: |
|
|
pop rock to moim zdaniem próba skomercjonowania muzyki rockowej, czyli alternatywy, przez to właśnie rock zaczął obecnie być modny i chodzą dzieciaki w stajlu rockowo punkowym po mieście nie mając pojęcie o co chodzi w tej muzyce, coś okropnego _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Józia Super obcasik

|
Wysłany: Czw Paź 30, 2008 10:56 pm Temat postu: |
|
|
Doda jest śliczna. Zgadzacie się ze mną? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Assha Super obcasik

|
Wysłany: Pią Paź 31, 2008 9:13 am Temat postu: |
|
|
No to akurat trzeba przyznać...
Wyuzdana, ale śliczna. Szczególnie uśmiech. _________________ "Trzeba od każdego wymagać tego, co on może wykonać - podjął Król. - Autorytet polega przede wszystkim na rozsądku." |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|