|
|
|
Temat miesiąca:
Stopy obuwie, pielęgnacja stóp, wrastanie paznokci ...
|
Poprzednie tematy miesiąca: Paznokcie, Rozwód, Makijaż, Piersi, Masaż, Moja firma, Wakacje, Wielkanoc, Luksus, Nastolatki, Antykoncepcja, Ślub, Dieta, Miłość, Witaminy, Grypa,
Przeziębienie, Dziecko, Opalanie, Fitness, Włosy, Alergia, Pielęgnacja ciała, Cellulit
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Monaw Klapeczka

|
Wysłany: Sro Sty 14, 2009 3:24 pm Temat postu: błyszczyk Lancome gratis!!?? |
|
|
| Przeglądałam właśnie bieliznę na intymna.pl i patrzę, a tam info, ze przy zakupie bielizny błyszczyk lancome gratis. Nigdy nie używałam tej marki, ale skoro pełnowartościowy produkt jest za friko, to chyba warto. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ineczka856
|
Wysłany: Pią Sty 16, 2009 2:01 am Temat postu: |
|
|
ja używałam kiedyś błyszczyka Lancome Juicy Tubes - 33 Pamplemousse, był rewelacyjny. Cena trochę wysoka, ale błyszczyk świetny. Skoro dają gratis do bielizny w jakimś sklepie to się nie zastanawiaj tylko bierz:) _________________ fotografia ślubna
fotograf Kraków
Ostatnio zmieniony przez ineczka856 dnia Nie Kwi 19, 2009 9:13 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Monaw Klapeczka

|
Wysłany: Nie Sty 18, 2009 10:24 pm Temat postu: |
|
|
| zamówiłam! Oczywiście znów zaszalałam z zamówieniem bielizny (nie mam umiaru), ale czego się nie robi dla błyszczyka. Czekam teraz na przesyłkę. Jutro powinna być. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Magdallena
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 11:53 pm Temat postu: |
|
|
Czego się nie robi dla bielizny Błyszczyk fajna rzecz, zwłaszcza Lancome, choć ja poluję na gratisy Diora (ale się pewnie nie doczekam )
Co do bielizny natomiast mam tak samo - teraz jestem na etapie kupowania masowo gorsetów - od 3 miesięcy już nie umiem bez nich żyć - aż strach pomyśleć, co będzie później... [/url] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
maja123

|
Wysłany: Czw Sty 22, 2009 12:30 am Temat postu: |
|
|
Coś w tym jest...jak jestem na zakupach, to ogladam każde stoisko z bielizną, a potem szukam tego na necie
A jaka jest afera o torebki???łooooo...cały wieszak http://www.zletrafiles.pl/galeria,9177.html,178 _________________ Carpe diem.... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ola57777 Szpileczka

|
Wysłany: Sro Lut 11, 2009 4:56 pm Temat postu: Re: błyszczyk Lancome gratis!!?? |
|
|
| Monaw napisał: | | Przeglądałam właśnie bieliznę na intymna.pl i patrzę, a tam info, ze przy zakupie bielizny błyszczyk lancome gratis. Nigdy nie używałam tej marki, ale skoro pełnowartościowy produkt jest za friko, to chyba warto. |
wiesz może do kiedy jest ta promocja ?
Ja kilka razy juz kupowałam na intymnej głównie koszulki satynowe ,ale to jest tez spora pokusa. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Aleksandra44
|
Wysłany: Sro Maj 12, 2010 11:16 am Temat postu: |
|
|
| a ten błyszczyk to oryginalny jest? |
|
| Powrót do góry |