kobieta
Temat miesiąca: Stopy obuwie, pielęgnacja stóp, wrastanie paznokci ...
Poprzednie tematy miesiąca: Paznokcie, Rozwód, Makijaż, Piersi, Masaż, Moja firma, Wakacje, Wielkanoc, Luksus, Nastolatki, Antykoncepcja, Ślub, Dieta, Miłość, Witaminy, Grypa, Przeziębienie, Dziecko, Opalanie, Fitness, Włosy, Alergia, Pielęgnacja ciała, Cellulit

błyszczyk Lancome gratis!!??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum kobiet. Obcasy.pl Strona Główna -> Makijaż
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Monaw
Klapeczka
Klapeczka

PostWysłany: Sro Sty 14, 2009 3:24 pm    Temat postu: błyszczyk Lancome gratis!!?? Odpowiedz z cytatem

Przeglądałam właśnie bieliznę na intymna.pl i patrzę, a tam info, ze przy zakupie bielizny błyszczyk lancome gratis. Nigdy nie używałam tej marki, ale skoro pełnowartościowy produkt jest za friko, to chyba warto.
Powrót do góry
ineczka856

PostWysłany: Pią Sty 16, 2009 2:01 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ja używałam kiedyś błyszczyka Lancome Juicy Tubes - 33 Pamplemousse, był rewelacyjny. Cena trochę wysoka, ale błyszczyk świetny. Skoro dają gratis do bielizny w jakimś sklepie to się nie zastanawiaj tylko bierz:)

Ostatnio zmieniony przez ineczka856 dnia Nie Kwi 19, 2009 9:13 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Monaw
Klapeczka
Klapeczka

PostWysłany: Nie Sty 18, 2009 10:24 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

zamówiłam! Oczywiście znów zaszalałam z zamówieniem bielizny (nie mam umiaru), ale czego się nie robi dla błyszczyka. Czekam teraz na przesyłkę. Jutro powinna być.
Powrót do góry
Magdallena

PostWysłany: Wto Sty 20, 2009 11:53 pm    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czego się nie robi dla bielizny Very Happy Błyszczyk fajna rzecz, zwłaszcza Lancome, choć ja poluję na gratisy Diora (ale się pewnie nie doczekam Razz)
Co do bielizny natomiast mam tak samo - teraz jestem na etapie kupowania masowo gorsetów - od 3 miesięcy już nie umiem bez nich żyć - aż strach pomyśleć, co będzie później... Rolling Eyes [/url]
Powrót do góry
maja123

PostWysłany: Czw Sty 22, 2009 12:30 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coś w tym jest...jak jestem na zakupach, to ogladam każde stoisko z bielizną, a potem szukam tego na necie Wink
A jaka jest afera o torebki???łooooo...cały wieszak Wink http://www.zletrafiles.pl/galeria,9177.html,178
Szpileczka
Szpileczka

PostWysłany: Sro Lut 11, 2009 4:56 pm    Temat postu: Re: błyszczyk Lancome gratis!!?? Odpowiedz z cytatem

Monaw napisał:
Przeglądałam właśnie bieliznę na intymna.pl i patrzę, a tam info, ze przy zakupie bielizny błyszczyk lancome gratis. Nigdy nie używałam tej marki, ale skoro pełnowartościowy produkt jest za friko, to chyba warto.

wiesz może do kiedy jest ta promocja ?
Ja kilka razy juz kupowałam na intymnej głównie koszulki satynowe ,ale to jest tez spora pokusa.
Powrót do góry
Aleksandra44

PostWysłany: Sro Maj 12, 2010 11:16 am    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ten błyszczyk to oryginalny jest?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum kobiet. Obcasy.pl Strona Główna -> Makijaż Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: